Vesti

Sreda, 6. Oktobar 2021.

Möller’s je stigao u Srbiju!

Po prvi put na srpskom tržištu norveška tradicija duga 165 godina.
Möller’s je svetski priznati brend koji brine o zdravlju Vas i Vaših najbližih, a prisutan je na globalnom tržištu od druge polovine XIX veka.

Möller’s tajna leži u najvažnijem sastojku proizvoda, ulju jetre arktičkog bakalara koji je jedan od najboljih prirodnih izvora esencijalnih Omega-3 masnih kiselina, kao i vitamina A,D i E za celu porodicu.

Na tržištu u Srbiji će biti dostupni sledeći proizvodi:

MÖLLER’S OMEGA 3 CITRON
Ulje sa prirodnim sastojcima i ukusom limuna postaće Vaš omiljen izvorOmega-3 masnih kiselina i vitamina za pravilan rad srca, mozga i jačanje imunog sistema.

MÖLLER’S OMEGA 3 APPLE
Ulje jetre arktičkog bakalara sa ukusom jabuke omogućava bolju i brža apsorpciju i iskorišćenost EPA i DHA, u odnosu na ulja bogata Omega-3 masnim kiselinama iz drugih izvora.

MÖLLER’S OMEGA 3 KIDS
Deca ga prosto obožavaju! Ukusan i zdrav dodatak ishrani, koji jača kosti, imuni sistem i utiče na pravilan rad srca, mozga i očiju.

MÖLLER’S TOTAL
Proizvod koji sadrži optimalnu kombinaciju prirodnih Omega- 3 masnih kiselina, vitamina, minerala i antioksidanta.

LITOZIN FORTE
Posebno prerađeni plodovi divlje ruže u obliku kapsula sa vitaminom C. Podstiče proizvodnju kolagena i doprinosi održavanju zdravih i fleksibilnih zglobova.

Möller's proizvode možete naći u odabranim apotekama i drogerijama širom Srbije. Takođe ih možete poručiti i online, putem webshopa na websajtu Möller's Srbija.

Ukoliko želite da ostanete u toku sa najnovijim informacijama i saznate nešto više o samom brendu i proizvodima, pozivamo Vas da nas pratite na društvenim mrežama.

instagram

Inspirišite se na Instagramu

instagram
mollers_srbija
instagram
mollers_srbija
instagram
mollers_srbija
instagram
mollers_srbija
Pratite nas