USLOVI KORIŠĆENJA

Sve cene su prikazane u dinarima sa uračunatim PDVom. Prilikom finalne naplate, Vaš račun će biti zadužen za ukupan iznos porudžbine sa obračunatim PDVom. Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu. Hvala Vam na razumevanju.

USLOVI OTKAZIVANJA PORUDŽBINE

Ukoliko želite da otkažete svoju porudžbinu, molimo Vas da nas kontaktirate. Naš kontakt telefon za sve reklamacije i informacije je +381 (0)63 321 799. Možete nas kontaktirati i putem e-mail adrese: info@mollers.co.rs

ZAŠTITA PRIVATNOSTI KORISNIKA

U ime Focus I.M.C. doo obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u Focus I.M.C. doo (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

ZAŠTITA POVERLJIVIH PODATAKA O TRANSAKCIJI

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Raiffeisen banka ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

DOSTAVA

Kurirska služba dostavlja naručene proizvode na adresu koju je naznačio kupac.Roba se dostavlja na teritoriji Srbije (izuzev Kosova i Metohije).

Okvirni rok isporuke je 3 radna dana. Procenjeno vreme dostave može biti i duže od naznačenog ukoliko naručeni proizvodi nisu trenutno dostupni ili ako ste potvrdu o onlajn kupovini dobili tokom vikenda ili državnih praznika. Troškove dostave plaća kupac prilikom preuzimanja robe ukoliko robu plaća pouzećem, ili zajedno sa proizvodima ukoliko plaćanje vrši platnom karticom preko web prodavnice.

Za kupovinu od 3.500 dinara i više, troškove transporta snosi Focus I.M.C. doo.

Ostali uslovi dostave:
Proizvodi će biti spakovani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti.

PROBLEMI SA DOSTAVOM PORUDŽBINE

Ako se desi da nismo u mogućnosti da izvršimo dostavu jer na adresi u dogovoreno vreme nema nikog ko bi mogao da preuzme poručenu robu, dostavljač će Vas pozvati telefonom i pokušati da Vam još jednom isporuči pošiljku o čemu će Vas obavestiti..

Ukoliko ni tada ne uspe da Vam isporuči poručenu robu, roba će biti vraćena u naš magacin, a Vaš račun će biti zadužen za pun iznos porudžbine i dostave. Porudžbina će se smatrati realizovanom.

Ukoliko prodavac nije u mogućnosti da isporuči sve poručene proizvode, o tome će obavestiti kupca e-mailom ili telefonom.

USLOVI REKLAMACIJE

Kupac ima parvo na reklamaciju robe u sledećim slučajevima:

 • isporuka robe koja nije naručena,
 • isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transportu,
 • isporuka robe kojoj je istekao rok trajanja.

Prodavac će odobriti povraćaj robe nakon prijema opravdane reklamacije e- mailom. U slučaju povraćaja robe koji nije nastao propustom prodavca, kupac snosi sve nastale manipulativne troškove.

Prilikom povraćaja robe koji nije nastao propustom prodavca robu je obavezno vartiti u ispravnom i nekorišćenom stanju i originalnom i neoštećenom pakovanju. U suprotnom, povraćaj robe nije moguć.

POVRAĆAJ SREDSTAVA

Povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, vrši se delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja. Focus I.M.C. doo je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Povraćaj sredstava kupcu koji je robu platio pouzećem, vrši se delimično ili u celosti, bez obzira na razlog vraćanja, na tekući račun koji je kupac dostavio prodavcu na e-mail adresu.

Isplata u gotovini nije moguća..

OSNOVNI PODACI

 • Naziv: Focus I.M.C.
 • Poslovno ime: Focus I.M.C. doo
 • Adresa: Bulevar Zorana Đinđića 125, 11070 Novi Beograd
 • Šifra i naziv delatnosti: 7022
 • Status: Aktivno privredno društvo
 • Pravna forma: Društvo sa ograničenom odgovornošću
 • Matični broj: 20135743
 • Poreski identifikacioni broj PIB: 104566890
 • Internet stranica: www.mollers.co.rs
 • Broj telefona: +381 (0)63 321 799
 • Email adresa: info@mollers.co.rs

SAGLASNOST I PROMENA USLOVA

Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa navedenim uslovima korišćenja. Focus I.M.C. doo se obavezuje da će se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani i slanja e-mail obaveštenja svim registrovanim korisnicima.

instagram

Inspirišite se na Instagramu

instagram
mollers_srbija
instagram
mollers_srbija
instagram
mollers_srbija
instagram
mollers_srbija
Pratite nas