Vesti

Sreda, 15. Decembar 2021.

LITOZIN Forte – naučno dokazana pomoć za vaše zglobove

LITOZIN Forte – 100% prirodan preparat od plodova divlje ruže donosi odlične vesti za sve one koji imaju neprijatan bol u zglobovima i probleme sa pokretljivošću. Naučna studija pod nazivom „The GOOD* Studi“ pokazula je da šipak može da poboljša funkciju i pokretljivost kolena.

Istraživači sa priznatog danskog Parker instituta za reumatologiju sproveli su inovativnu studiju o efektima suplementa LITOZIN Forte. Studija je bila fokusirana na efekte primene proizvoda baziranog na šipkovom prahu na funkciju kolena pri hodanju. Rezultati studije koji kasnije objavljeni u časopisu „Gait & Posture“, pokazali su da šipak značajno poboljšava pokretljivost kolena kod onih koji su uzimali 3 kapsule LITOZIN-a dnevno, u poređenju sa grupom koja je primala placebo/neutralnu supstancu.

Ograničenost pokretljivosti zglobova je jedan od čestih uzroka koji dovodi do devijacija u svakodnevnom hodu i oslanjanju na noge prilikom hodanja. Ljudi nesvesno ili svesno počinju da prave manje korake, šepaju ili menjaju svoj hod kako bi prevazišli odećaj nelagodnosti u zglobovima, posebno kada su u pitanju zglobovi koji nose težinu, poput kolena.

Uopšteno govoreći, skoro svi tokom svog života doživljavaju neku vrstu nelagodnog i neprijatnog osećaja u zglobovima. Ovaj problem pogađa sve uzraste, ali postaje češći sa godinama. Studija „The GOOD“ uključivala je ljude starosti 40 i više godina, kod kojih je prethodno zabeležena smanjena funkcionalnost kolena i zglobova.

Studija je merila šetnju učesnika pomoću visoko osetljivih senzora i kamera, poda za merenje pritiska i kompjuterskih algoritama. Ovo je prvi put da se jedna ovako sofisticirana analiza hoda koristi u vezi sa proizvodom baziranom na šipkovom plodu. LITOZIN Forte je, zapravo, jedini proizvod od šipka podržan ovom vrstom istraživanja.

LITOZIN Forte temelji se na visokom kvalitetu pažljivo odabranih plodova šipka prerađenih kroz blagi proces sušenja i kasnije obrađenih novom i jedinstvenom patentiranom metodom proizvodnje. Na ovaj način dolazi se do izuzetno važnog "Rosenoids kompleksa" koji je ključan sastojak ovog proizvoda i koji ga izdvaja kao jedinstvenog na tržištu.

„Rosenoids kompleks“ je originalna kombinacija aktivnih sastojaka poput galaktolipida, triterpenskih kiselina, vitamina C i drugih ključnih supstanci koje su usko povezane. Oni funkcionišu zajedno na različite mehanizme korisne za zglobove. Ni jedan od ovih sastojaka samostalno neće dati isti optimalan učinak.

LITOZIN Forte možete pronaći u svim bolje snabdevenim apotekama, drogerijama i prodavnicama zdrave hrane u Srbiji, a idealnu mogućnost da ga poručite imate na našem sajtu u ONLINE PRODAVNICI.

instagram

Inspirišite se na Instagramu

instagram
mollers_srbija
instagram
mollers_srbija
instagram
mollers_srbija
instagram
mollers_srbija
Pratite nas